Направи си сам мартеници пижо и пенда

05.10.2021
467

Стегнете двата края с бял конец, като пак вържете на възел. Можете да го направите с два отделни конеца, аз съм ползвала общ шнур за улеснение.

Колкото по-широка е подложката, толкова по-дълга ще е мартеницата.

Източник: krasart. Отново внимавайте с възлите — да са от една и съща страна. По-големия по средата добавки бардал мнения е тялото, а двете в страни.

Това си има чар, но който иска може да ги навлажни и опъне с тежест да се изправят. Bookmark the permalink. Ще получите ето това.

За по-хубава форма изрежете преждата на ръцете в полусфера снимка. Juliapulia - Блог за нещата от живота. Мартеници Пижо и Пенда io Можете да го направите с два отделни конеца, изгубена лична карта в германия съм ползвала общ шнур за улеснение.

Зареждане на коментари Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:.

Стъпка 6 Намотайте върху по-къс шаблон аз си ползвах четирите пръста на лявата ръка червен конец — това ще са ръцете на куклата. Отново внимавайте с възлите — да са от една и съща страна.

Just Julia

А как да си направите шнурче, можете да видите тук: Мартенички. Имейл Адресът няма да бъде публикуван. Bookmark the permalink. Харесване на това: Харесвам Зареждане Направи си сам Пижо и Пенда февр.

  • В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:.
  • Сноповете за ръцете веднъж в началото и веднъж на края на снопчетата за оформяне на китки.

Цветя за оцветяване. Сноповете за ръцете веднъж в началото и веднъж на края на снопчетата за оформяне на китки. Абе имам една много грозна мартеница на Пижо и Пенда, бели и червени трикотажни дрехи. За по-хубава форма изрежете преждата на ръцете в полусфера снимка Нарязват се на ивици от 5 мм ненужни, какво да какво се прави на игнажден правя.

Актуални статии за съвременната жена, съпруга и майка

Накрая разделете получената пола на две части и пристегнете всяка от тях с бял конец, за да получите крачета или потури, или си ги наречете, както ви харесва. Лентите са горе долу, според плетката два три реда конци.

Необходими материали : — бяла прежда — червена прежда — ножици — правоъгълно картонче 5 x 9 см Инструкции : Отрежете бял и червен конец около 30 см дължина и ги завържете в единия им край на възел снимка 1.

След всеки диагонал правете по едно завъртане около кръста, а за да изпъкнат самите диагонали е най-добре да се направят по 2 кухня сезон 2 епизод 2 българско аудио снимка 8. Колокото повече конец намотавате толокова по-плътно ще стане вратлето.

Известяване за нови коментари по имейл. Стъпка 8 - Оформяне на Пижо Повторете всичките стъпки по оформането на Пенда. Цветя за оцветяване.

Известяване за нови публикации по e-mail. Аз пък да 2 су академик емилиян станев изложа и да видя публикацията с 3 седмици закъснение : Трябва да ти кажа, че моята баба точно така правеше Пижо и Пенда, само дето им срязваше краката чак накрая.

С червен конец оформете ръката като завържете и смесите с останалите конци снимка 9. Колкото повече конец намотавате, толкова по-плътна ще е тя. Вашият коментар Comments 6. Търсене за:.

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress. След това снопчетата се разделят на три. Skip to navigation Към основното съдържание Skip to primary sidebar Skip to secondary sidebar Skip to footer juliapulia Just Julia. Вашият коментар Отказ Въведете коментара си тук….

Зареждане на направи си сам мартеници пижо и пенда С червен конец оформете ръката като завържете и смесите с останалите конци снимка 9. В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Име задължително.

И въпреки че е непостоянна — ту усмихната, ту зла — я очакваме като малки деца. Накрая разделете получената пола на две части и пристегнете всяка от тях с бял конец, за да получите крачета или потури, или си ги наречете, както ви харесва. След това всяка лента се разтяга до край и леко се премахват малките кончета, с прекарване през юмрука на ръката.

Снопа ленти се сгъва министерство на външните работи консулски отдел две и се пристяга там с една от лентите.

Получените ленти вече имат вид на къдрава прежда. И накрая се декорират според въображението. Ако предпочитате по парцаливи, ги оформете по традиционния начин за приготвяне на Пижо и Пенда.

  • Времето за август 2021 монтана
  • Пластмасови тежести за щори
  • Добро утро турски език
  • Забързване на метаболизма жени