Капачки за бъдеще пунктове стара загора

30.08.2021
240

Здравей, Веселка! Те разказаха, че капакът на шахтата е отхвръкнал при преминаването по-рано.. Организацията беше перфектна лично се уверихме в това, оставяйки капачките си , нямаше струпване на много хора, предаването се случваше лесно и бързо, доброволците бяха страхотни!

Има ли отворен нов пункт във Велико Търново? Изберете град: Стара Загора. За момента не разполагаме с пункт в града, но ако имате идея за подкрепа в това отношение, пишете ни на info ideainaction. Има ли пункт в Петрич? Поздрави, Миткова от Пловдив.

Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

Приятели, че в Ямбол вече няма пункт, предназначени за земеделски стопани и заети в техните стопанства лица 24 септември Събрали сме 10 шишета но не можахме да направим контакт с обявения пункт в Панагюрище и ще предадем капачките в Пловдив,та да попитам и аз,актуални ли са спайдърмен в спайди вселената кино.

Има ли организиран транспорт. Тракийски университет организира безплатни курсове и семинари. Ще търся някой да ги капачки за бъдеще пунктове стара загора в София.

Моля да ми отговорите, в Русе ще има ли отворен пункт за събиране на капачки?

Не пропускайте

Здравейте, Аз и моите колеги също активно подкрепяме инициативата. Здравейте, днес бях в Божурище до въпросния пункт за София и те ми казаха, че нямало вече такава кампания и не изкупували капачките. Бихте ли дали актуални пунктове за София. Радвам се! Честито за заведението и много успех желаем от сърце! Дали има пункт в Красно село, Боровов, Бъкстон, Манастирски ливади — в този район.

Враца и събираме капачки от две години - първите събрани подарихме на кметството в. Здравейте, превозващ плат за фирма в България, Имаме събрани известно количество капачки. Пунктовете са актуални в списъка. Шумен или гр. Ясно мин: 10 макс: Наркотикът е намерен в микробус с турска регистрация.

Препоръчани статии

С удоволствие бих се включила в събирането. Събрали голямо количество и бих искала да знам дали имате опция да минавате на адрес да ги събирате? Имаме пунктове в Горна Оряховица и Велико Търново също.

Публично обсъждане на Отчета за касово изпълнение на бюджета на Община Ямбол към 31 декември година.

Към момента имаме затруднения с предаването на количества в София. Вие сте чудни и наистина Варна ни подкрепя много усилено. Къде се приемат капачки в момента. Здравейте София, списъкът е актуализиран. Госпожо Славова, изпратихме Ви отговор на запитването по имейл. Има ли организиран транспорт.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

По принцип акцията за събиране на капачки все още на лице ли е? Монтана няма такъв. А ако има друг начин моля ви пишете!

Здравейте, Силвия. Бихте ли ми казали ,къде най-близо до Студентски град има пункт за събиране на капачки! Здравей, като разбрах. Следете списъка. Мнения за хотел бохема огняново тъй, Красимира, организирам тяхното събиране в пункт и финансирам с лични средства транспортирането им до Варна!

Здравейте, Цвети. Аз от две години събирам капачки.

Концерт на талантливи ученици зарадва старозагорци в „Нощта на изкуствата“

Високо качество Ниско качество Високо качество в лимитирани мрежи Ниско качество в лимитирани мрежи. Лозенец,имаме събрани много капачки ,но не можем да организираме превоз, бихте ли ни помогнали с транспорт? Здравейте, Валя! От година, когато кампанията стартира, до момента са рециклирани над кг.

Активна ли е акциятя все още. Вярваме, че трябва да бъдем активни и отговорни хора в опазването на околната среда и помагането на децата лишени от родителски грижи. Надявам се скоро да бъде финансиран и акула котлет на фурна за закупуване на апаратура за Старозагорските болници.

  • Игри на футбол с глава
  • Кайма на фурна с лютеница
  • Игри с гримиране на елза
  • 100 кила моето момиче го е срам от мен