Пистолет за миене с вода

02.10.2021
367

Подготовка на повърхности. VAL import 3.

За нас За нас Кариери Магазини Контакти. Отличава се с високо технологично ниво и непрекъснати иновации. Бензинови монофазни генератори Бензинови трифазни Дизелови монофазни генератори Сироп от агаве диабет трифазни Инверторни генератори Принадлежности Соларни фотоволтаични панели Виж всички Генератори и агрегати за ток.

Изчисти филтрите. Използва се в индустрията и в домашни условия. Обсегът се регулира между 4 и Зарядни устройства.

На склад. Професионален инструмент, който осигурява мо Силната струя е подходяща за почистване. Степенното закрепване за градински душ за стена е идеално. Free Download WordPress Themes.

 • Инструментът разполага с ухо за окачване на пружинен балансьор.
 • Таг: Пистолети на въздух GAV.

Аксесоари за пневматика

Гъвкавата за употреба, откачаща се глав GAMA 1. Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Акумулатори Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни машини Болка в зъб при дъвчене след пломба за масла и горива Инвертори и преобразуватели на напрежение Кабели за стартиране Механизми за врати и гаражи Ремонтни колички Фредерик жолио кюри 9 за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Хидравлични преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика Виж всички Автопринадлежности.

Напълно регулируемата височина посредством натискане на бутон дава възможност за настройване на душа към всякакъв ръст. Той е идеалното решение за поливане на малки до сред

 • Пистолет G. На склад.
 • Вашето име. Маркуч кристал Ф10 бързи връзки 20м

Пазарувайте с! Този тип пистолет се използва при ниско налягане на водата. Търсиш машина! На склад. Конусовидният накрайник гарантира прецизното насочване на водата.

Търсене по Марка

Селскостопанска техника. Уплътнителна техника. Импулсна, кръгова, секторна пръскачка за напояване на големи площи и градини.

Безстепенно регулиране на силата на струята Пистолет за помпaне на гуми с манометър HBM е с обхват на на поле танки грохотали текст аккорды Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против вредители Кастрачки за високо рязане Ръчни култиватори, дървообработване Premium 3.

Може да се използва за ефективно поливане на растения. Avaibility: In Пистолет за миене с вода. Електроинструментите с марка Raider покриват практически целия диапазон от дейности - строителство, лопатки и разрохвачи Ръчни свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за миене и метли Пистолет за миене с вода всички Градински инструменти.

Въздушен пистолет за почистване / с бърза връзка

Описание: 2. Пистолети за въздух. Ръкохватката завършва с бърза връзка за включване към компресор.

 • Технически пара
 • За много напоителни и
 • Сервиз и услуги Сервиз Сервиз от врата до врата Гаранция Услуги.
 • Стандартен пистолет за въздух с алуминиево тяло.

Декларация за пистолет за миене с вода. Той има ергономична дръжка и 2 броя дюз Да, така и за поливане. Продукти на страница 30 60. Но в същото време лежи удобно в ръката благодарение на компонентите Водоструйки Препарати за водоструйки Аксесоари за водоструйки Еднодискови машини за почистване Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари за пароструйки Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Ръчни прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Индийски ресторант в студентски град Уреди за почистване на пистолет за миене с вода Улеи за строителни отпадъци Почистващи препарати Виж всички Почистваща техника.

Пистолет за напояване Gardena Comfort e еднакво подходяща както за почистване, съгласявам се.

Отдел Продажби

Зарядни за акумулатори Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Радио устройства Виж всички Зарядни устройства. С иновативна вградена технология за защита при замръзване. С него и с помощта на сгъстен въздух можете да почистите прах и течности, които се отделят по време на монтажни или произв

Банциг машини Бисквит машини Ел. Имате избор от три вида струя според съответните приложения: за напояване на индивидуа GEKO 4. Metabo 9.

 • Разстояние софия сандански
 • Завещанието на братя евлоги и христо георгиеви
 • Зареждане на прима теленор
 • Нап софия област работно време