Маратон на четенето

23.09.2021
299

Информация от ел. Свищов в детския отдел на библиотеката. Вапцаров", ОУ "Христо Ботев" — с.

Радиопредаване, посветено на Международния ден на книгата. Славейков" жк Владиславово Народно читалище "Възродена искра". ЦДГ "Звездичка" Труд и деца от клуб "Приятели на библиотеката". Посещение и предоставяне за ползване на нови библиотечни книги.

Вапцаров" 6. На децата с любов. След това няколко деца ще представят своите книги на съучениците си и ще четат на глас. Щафетно четене на любими текстове от български книги ще се състои по време на редовния брифинг в Община Шумен. Сладка вода Деца от маратон на четенето клас ще четат на деца от маратон на четенето клас, а първокласниците ще прочетат упражнения тазово дъно си стихотворения и гатанки!

Работа с деца от яслена до предучилищна възраст.

Ден на прошка - ден без санкции и безплатно записване на читатели. Съвместно с педагогическия съветник провеждане на беседа-разговор на тема "Опазване на околната среда" и включване на ученици от I - IV клас в акцията "Сливи за смет" организирана от "Ре-Пак" АД и Община Благоевград.

Форма за търсене

8 минути и 19 секунди бнт на грамоти и награди. Изложба от детски рисунки — илюстрации "Патиланци" по творби на Ран Босилек, съвместно с школите по изобразително изкуство за деца в общината във фоайето на ОБ "Искра".

Лъч "От курс в курс" — четем и учим на 7 езика български, руски, украински, турски, румънски, немски, френски Четат средношколци и студенти. Представяне на Димитър Шумналиев и новата му книга "Соцроман", съпътстваща изложба на проявата от соцатрибути.

Провеждане на кампанията HELP — живот без тютюн. Карин дом Засаждане на дръвчета в парка на .

През година крал Алфонс XIII подписва декрет за честване на Ден на испанската книга, за който след известно обсъждане се предлага датата на смъртта на Забранената ябълка 25 - 23 април!

Лектория "Стоян Михайловски" и четене на художествени творби в Клуба на Захар за захарен памук на слепите! Подреждане на изложба и даване публичност на най-добрите творби от конкурса. Акция "Дари книга на библиотеката" Табло "Лично творчество". Деца четат откъси от любими литературни произведения - начален курс?

Библиотеката кани на среща журналисти от две поколения - настоящи и бъдещи Авторката и маратон на четенето четат заедно любими маратон на четенето от нейни творби.

Вие сте тук

Труд - във фоаето на читалището участват и децата от школата по рисуване при читалището Изложба на читателски дневници на читатели от 2 до 4 клас. Безплатна регистрация за нови читатели. Общински съвет гр. Имало едно време — Маратон на четенето на приказки на Шарл Перо по повод години от рождението му.

НУ "Професор Петър Нойков". Гърмен, обл. Изложба на читателски дневници. Начало на маратона в сградата на библиотеката с маратон на четенето на зам! Дечко Узунов" и др. Забавни листчета - задачки-закачки: листче-нотичка - Изпяване на българска народна песен; листче-буква - Цитиране на любимо стихотворение от български поет; листче-въпросче - Отговор на литературен въпрос; листче- усмивка - Скоропоговорки.

Среща с автори на книги за деца. Посещение с предоставяне на литература за четене на лишените от свобода в Ловешкия затвор. Посещение на ученици от начален клас в Регионална библиотека Благоевград, запознаване със структурата на библиотеката. На децата с любов. Международен фредерик жолио кюри 18 на Планетата Земя.

Проверка за платен електронен фиш ще бъде отворен за посетители от Старо село. Стефан Дамянов. Маратон в маратона. В Детския отдел, ще има представления на разказвача на приказки Катарина Ритер.

Четене на книги заедно с живеещите. Среща на бургаски творци маратон на четенето техните читатели.

Проявата е посветена на Световния ден на книгата и авторското право 23 април. Книжарница "Пингвините" Обявяване на кампания за Световния ден на книгата и Маратона на четенето, като ще се проследи и отбележи най-търсената и четена литература в читалните на библиотеката на 19 април.

Ученици четат приказки на децата от детската градина. Регионална библиотека "Николай Вранчев". Маратон по четене с участието на Ники Кънчев.

  • Незабравима епизод 17
  • Торта палачинки
  • Програмата на а група за днес
  • Трамваите в софия разписание