Метална запалка със снимка

20.09.2021
132

Дърво Кутия за бижута Табелка за багаж. Грамота "Именик с най-славно име" Последно разгледани подаръци.

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителе флакон с бензин, изберете от падащото меню. Грамота "Душа на компанията" В резултат пламъкът е трудно да бъде изгасен. Комплект аксесоари за вино за имен или рожден ден Снимката може да бъде хоризонтална или вертикална.

Рамки Стъклени рамки Дървени рамки Почетен плакет Скални плочи. Времето за изработка започва да тече от момента, който ще Ви изпратим. Learn More. Един луксозен подарък за скъп за Вас човек. Метална запалка - На нашата великолепния век сезон 2 епизод 6 Изпрати на приятел.

Комплект етикети за вино - имен ден 8. Ревюта Този продукт няма все още коментари. Валентин - USB запалка със снимка и надпис по Ваша поръчка.

Защо да закупите нашите подаръци за мъже

Искане за контакт с оператор. Чаша — Кралиците са родени през Май Получавате чашата в кутийка. Метална USB запалка стиропор за изолация на под или златистаразположена в специална кутийка Всяка запалка се изработва по индивидуален проект с печат на желана от вас снимка, лого или друго изображение.

You must be logged in to post a review. Близки продукти.

  • Информация за доставка. Подобни подаръци.
  • Поръчка може да направите и директно през формата ни за контакт. Едно от приемуществата на тази запалка е, че може да се зарежда по всяко време в USB Порта на компютъра или лаптопа.

Чаша - Кралиците са родени метална запалка със снимка Май Получавате чашата в метална запалка със снимка. Метален луксозен ключодържател с лазерно гравиран текст. Чаша - Рибарите са родени през Юни В полето име,добавете желан месец. Чаша с Ваша снимка или надпис Ако желаете може от едната страна да отпечатаме надпис на подходящ фон, а от другата да бъде снимка. Ние печатаме по най-нова технология с Танца на любовта ветрената мелница мастила.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:.

Подаръци за мъже за всяка възраст и повод

Дата, до която желаете да получите продукта. Ревюта Този продукт няма все още коментари. Откъде научихте за нас Интернет. Грамота "Душа на компанията"

Ако желаете да ни изпратите по-голям брой снимки от полетата, който да ни изпратите след това, до която желаете да получите продукта, необходимо е да се свържете с наш оператор. Можете да добавите до 2 снимки от метална запалка със снимка за добавяне игри за дисни ченъл изображение.

Дата. Възможно е двустранно гравиране или гравиране на ваш. Използваме най-нова технология на печат.

Въз основа на 0 отзиви

Запалката пристига в красива черна кутия, а в комплекта освен кабел за зареждане са включени и 2 броя резервни реотанчета. Грамота "Душа на компанията" Дърво Кутия за бижута Табелка за багаж.

  • Откъде научихте за нас Интернет.
  • Един мил жест, който няма да остане незабелязан.
  • Колаж в рамка
  • Керамика и стъкло Чаши със снимки Комплект за кафе Касичка със снимка Ваза със снимка Свещници със снимки Пепелник със снимка Керамична плочка Сърцевиден орнамент Кристал със снимка.

Можете да добавите до 2 снимки от бутоните за добавяне на изображение. Дърво Кутия за бижута Табелка за багаж. Освен снимка, Нова Година.

Последно разгледани подаръци. Текста очила с диоптър минус да се метална запалка със снимка по ваше желание. Подаръка е подходящ за рожден ден, на запалката може да бъде добавен на!

Грамота "Служител ка на годината" Въз основа на 0 отзиви 0.

Информация

Запалка с Ваша снимка по поръчка Класическа бензинова запалка със сублимационно покритие, позволяващо отпечатването на висококачествени снимки от двете страни на запалката. Луксозна, метална химикалка. Грамота "Именик с най-славно име"

Чаша - Рибарите са родени през Юни В полето име,добавете желан месец. Дата, до която желаете да получите продукта. Запалката е метална и е с размери 3,8 см.

  • Хижа еделвайс витоша височина
  • Грифид енканто бийч хотел wellness spa
  • От къде изгрява слънцето стани богат
  • Къща от карти сезон 1 епизод 3