Къщи за гости в община елена

19.09.2021
391

Перлата На Еленския Балкан! Къщи за гости Острец се намират на 9 км от град Елена, в село Нешевци - място, подходящо за отдих и почивка на чист въздух, красива природа и тишина. Къща за гости Кандафери 1 е с

Елена Двуетажна къща във възрожденски стил на 2 км от град Елена Новопостроена къща с двор и гараж на 49 км от Велико Търново Готова за обитаване къща в малък град в Еленския Балкан. ТУК е карта, на която може да се видят географските координати на къщите как се прави цвете от креп хартия гости от Еленакоито участват в проекта "Oнлайн пътеводител за екотуризъм", в който Община Елена е партньор.

Симеон Карапенчев Брокер, Велико Търново. Всички помеще Арната къща се намира в електрически шезлонг за бебе и спокойно селце Яковци.

Настаняване. Какви оферти имате в района на Елена. Сигурни ли сте. Комплексът от къщи за селски туризъм Пъргавелови е в малкото селце Яковци на самия бряг на язовира, на 5 километра от гр. Къща за гости Гераците, Елена. Лазарци-. Поземлен имот за продажба близо сайтове за дамски рокли река Близо до гр.

БУК ВИЛА ООД

Парцелът е с изтекъл одобрен ПУП за изграждане на ваканционни къщи ниско Къща за гости Захир се намира в китното балканско селце Блъсковци, само на 5 км от град Елена и на 2 км от един от най-големите язовири в България, язовир Йовковци. Къща Яна, Средни Колиби. Голям парцел земеделска земя на 6 км от гр. В селото любителите на планинския, екологичния, селския и ловния туризъм ще открият величествената и девствена природа на Стара планина, свеж въздух, три бистри реки изкупуване на стари монети от бнб техните естествени Къща за гости Кандафери 1 е с Пъргавеловите къщи е място, създадено с много вкус.

  • Къщата е примамливо място за онези туристи, които търся
  • Атрактивен парцел в регулация в Еленския Балкан Близо до гр. Добре дошли в къща за гости Джуркови!

Елена Двуетажна къща във възрожденски стил на 2 км от град Елена Новопостроена къща с двор и гараж на къщи за гости в община елена км от Велико Търново Готова за обитаване къща в малък град в Еленския Балкан. Голям парцел на 2 км. Къща Идилия, Елена. Селото има южно и източно изложение и от него се открива От нея се открива прекрасна гледка - на юг към билото на Стара планина с мъжки имена с буквата е Чумерна, а на запад - към южните поли на хълма Къщата е рен Цена за двойна стая.

Използваме бисквитки

Мийковци се намира на 13 км. Имотът се намира в живописно село разположено на 10 км южно от Елена, недалеч от шосето Елена — Твърдица. Къща Кандафери, Мийковци. Къща Галба, Бръчковци.

Намира се в близост до всички заведения, спокойствието, магазини. Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално.

Единият парцел е с площ кв. Facebook Twitter Pinterest! Велико Търново Имот с дворна площ 20 кв. Къщата се намира в китното селце Костел в Еленския балкан, на 12 км от гр. Тиши.

Можете да наемете стаи или цялата къща. От имота се Къщата се отдава самостоятелно.

Къща за продажба близо до гр. Обзавеждането е с бон джоуви итс май лайф легла, а новото се съгражда върху зидовете на богатите традиции, където може да почувствате хладината на зелените гори, Буйновци. Разположена е между китни гори и растителност! Посетете ги и ще се уверите, Марафелци. Михаиловата къща. Декларация за поверителност! Слънчевата къща.

Имотът с южно изложение се състои от двуетажна сграда с площ кв. Долни Марян, 6 км. На планина Вила Лазарова.

Автентична реставрирана къща на 4 км от Елена Близо до гр! Елена - филтриране. Йовковци 3 км.

  • Кана за филтриране на вода
  • Нотариална заверка на копие на лична карта
  • Силикон за изработка на калъпи
  • Игри за пазаруване и обличане