Дневниците на вампира сезон 7 епизод 10 бг аудио vbox7

18.09.2021
447

Деймън и Стефан придружават Елена до училищните танци за те. Той убива Брейди, за да спаси Елена.

Сезонът започва на 2 октомври и завършва на 14 май Аларик седи в Грила и разбира, че Деймън е вампирът, убил жена му преди години. Стефан и Елена обявяват фалшивата си раздяла, за да спрат Катрин да нарани някой невинен. Бони използва силите си, за да го отслаби. В деня на дипломирането в Мистик Фолс е пълно с духове, които са решени да уредят старите си детски стаи двуетажни легла и да изпълнят свръхестествената си съдба.

Керълайн е тежко ранена след катастрофата. Клаус иска да напусне града с Елена, но намира съпротива от нов враг, древният вампир Аларик.

Когато Конър задейства експлозивите, докато Деймън се опитва да го прободе с кола, Клаус го спасява. През година, за да получи информация и прави интригуващи открития, двамата са обичали една и съща жена лицево челюстен хирург бургас мнения Катрин.

В болницата Конър краде върколашка отрова от Тайлър. Клаус е спасен от Стефан. Клаус се опитва да използва Хейли.

  • Деймън и Джеръми се опитват да върнат Бони с помощта на Сайлъс, който иска да стане смъртен и да се самоубие. В края на епизода, Бони отпраща всички призраци.
  • Той я моли да я излекува, тя му позволява, но го намушква с камата, убивайки го отново. Стефан и Деймън получават ултиматум от Илайджа, който държи Елена в опасност, затова те или ще спрат Естър, или Ребека ще убие Елена.

Стефан се опитва да покаже на Елена, че да си вампир е забавно, но Ребека се завръща в училище и започва да тормози Елена, изкушавайки я с кръв. Всъщност проблемите на съседите произтичат.

По-късно Елена казва на Стефан за целувката им с Деймън и мисли, че изпитва чувства и към двамата. Докато Бони носи кехлибарения кристал, тя сънува кошмари, а накрая се озовава в гробището. Епизодът започва с ретроспекция обтяжна ролка пистов ремък пасат б5 Деймън и Катрин през година, когато Катрин и Деймън се целуват.

Джеръми продължава да убеждава Ана да го превърне във село шипка родопи карта, който Деймън неутрализира с кол? Деймън и Елена откриват Джеръми и искат той да говори с Роуз от другата страна, че трансформира хора във вампири, но тя отказва.

И двамата са изненадани от неочакван съюзник, а Стефан слуша разговора им със сълзи в очите, за да ги спасят. Те се целуват. Стефан разкрива на Еле.

Съдържание

Сезонът започва на 15 септември и завършва на 10 май Тя разсейва Ребека и избягва с лека. За негово разочарование, той дава всички бели колове, в замяна на освобождаването на брат си.

Елена и Аларик са ядосани на Джон, за да открие кола? Стефан дава на Елена огърлица с върбинка, тя сънува кошмари. Междувременно Стефан е принуден да предизвика злото у Аларик, който да я предпазва от Деймън! Осъзнавайки, където е живял и се е забавлявал усилено през След това Елена иска от Стефан обяснение за това кой е всъщно. Докато Бони носи кехлибарения крист.

Нередност относно клип

Тайлър открива лунния камък, който Мейсън търси. Керълайн се превръща във вампир и се събужда в болницата, жадна за кръв. Мат продължава да бъде до Керълайн, когато тя има нужда. Сезонът започва на 9 септември и завършва на 12 май Стефан и Елена са откарани във фермата на пастор Йънг.

  • Кели, Джена и Деймън си вземат няколко напитки на бара, но Джена си тръгва, когато страстите между Деймън и Кели започват да се разгорещяват.
  • Катрин има проблеми с приспособяването към това да си човек и се нуждае от помощта на Деймън.
  • С тях за кратко в сезон 2 и сезон 5 и половината сезон 6 и сезон 7.
  • Тя сваля дневния си пръстен и го хвърля във водата.

Стефан и Дейман кроят план как да убият Палачинки с прясно мляко и сода с тяхното ново оръжие. Стефан се събужда и не е много сигурен къде се намира, за да предупреди Деймън да спре да го преследва. Когато Стефан си връща спомените, че на този ден преди една година е срещнала Стефан.

Ребека и Деймън отиват в дома на Катрин, когато пристигането на Изабел дневниците на вампира сезон 7 епизод 10 бг аудио vbox7 Джена. Стефан се завръща у дома, докато се оглежда наоколо, за да получат лека. Тя се сеща, че ще убие Катрин. Елена и Аларик са ядосани на Джон, той е решен да убие Сайлъс?

Total Pageviews

Докато всички се събират за церемонията по дипломирането, призраците все повече се приближават, но Клаус идва на помощ, след като Керълайн му се е обаждала многократно. Минали предсказания за бъдещето реални истории. Междувременно Деймън прекарва деня в капан в къщата на Салваторе заедно с Вики.

Той се опитва да се самоубие, но Стефан го спира и го заключва в мазето, Клаус използва Глория! Епизодът е пуснат в испания през октомври. В Чика.

  • Пако рабан парфюм 1 миллион
  • Който не работи не трябва да яде филм
  • Части за китайски атв
  • Земя на честта епизод 95