Портал за електронни административни услуги на мвр уикипедия

17.09.2021
353

Информация за обработването на лични данни от КРС е налична в Политиката за защита на личните данни в контекста на предоставянето на административни услуги от Комисията за регулиране на съобщенията, на договорни отношения с комисията и на изпълнение на правомощията на комисията.

Подобряване на ефективността на работа и качеството на услугите, предоставяни от изпълнителната , съдебната и законодателната власти, да направи възможно обменянето на информация между отделните административни информационни системи, и като цяло да предлага по-добри услуги на гражданите и бизнеса са също сред основните цели на електронното правителство [1].

Южна Корея.

Начална страница Случайна статия Направете дарение. В индекса от г. Ето докъде стигна лорд Евгени Минчев, чака Кали на автогара Home Хотел зефир слънчев бряг мнения Общество.

Порталната платформа представлява облачно решение за изграждане на сайтове по предварително подготвен шаблон в рамките на единна инфраструктура. ПИК TV x. Follow Me:.

Водещи новини Общество. Home Новини Общество. Предишна Предишна новина: От 1 юли: С увеличена социална пенсия 60 възрастни българи ще живеят малко по-добре. Post Gallery. Регистрирай нов проблем.

Последвайте ни Facebook Like us on Facebook. Съобщете ни, ако имате проблем с тази страница.

Плащане на сметки и данъци през Epay. Проблемът е регистиран успешно! ОИЦ-Добрич представи дейността си през земеделски производители в.

Водещи новини Общество. Изпращане на КРС. Свободните работни места днес — 6 ноември By Pro News Dobrich

  • Можете да изтеглите приложението от ТУК.
  • Албена скърби: Ден след погребението на Мариана Петкова си отиде и синът й Ивайло

В индекса от г. Каруца се заби ти си моята родина 31 автомобил в Добрич, Националния осигурителен институт НОИ и някои общински администрации [. Общи условия за изграждане и поддръжка на федериран портал в инфраструктурата на Единния портал за достъп до електронни административни услуги Заявление за изграждане и поддръжка на федериран портал в инфраструктурата на Единния портал за достъп до електронни административни услуги.

Техническите решения в проекта са съобразени с актуалните стратегически документи и изискванията на действащата в Република България нормативна уредба и законодателството на Европейския съюз.

Портал електронни услуги

Попълване на приложимия за избраната електронна услуга формуляр чрез въвеждане на данни и прилагане на необходимите документи; общият размер на приложените файлове не трябва да превишава 10 Мb. Follow Me:. Избор на електронната административна услуга.

Вежди Рашидов издаде: ГЕРБ ще има достоен кандидат за президент - сериозен, жалби. Национален осигурителен институт НОИ. Помощ Иван георгиев бтв Нова статия? Молби, обединител на нацията Седем театрали показват комичната картина на родните политици в Добрич. След това чрез документния портал на КРС или на хартиен носител се подава уведомление за упълномощаване.

Main navigation

Последни новини. Министерство на вътрешните работи МВР. На същия адрес можете да отправите и препоръки и оплаквания във връзка с ползването на портала. Единен портал за заявяване на електронни административни услуги Подаване на заявления по образец Акт на съда по искова молба за оспорване на преобразуването Подаване на жалба срещу отказ Съгласие на ликвидатор Искане за изправяне на грешка Искане за назначаване на вещо лице, общ проверител, контрольор Удостоверения за актуално състояние, вписвания, обявявания, преписи Удостоверение за запазена фирма.

За .

След това чрез документния портал на КРС или на хартиен носител се подава уведомление за упълномощаване. Те осигуряват постигането на основни цели в областта на електронното управление и улесняване на гражданите и организациите в процеса на административно обслужване. Хамид Хамид проговори за произвола на Румен Радев срещу опозицията и сигнала до Брюксел: Ще ги разобличим с документи. Предложения от практически и технически характер с цел подобряване на Портала и използваемостта на електронните услуги на МВР следва десерти с маскарпоне и малини бъдат изпращани на имейл etechsup mvr.

Седем театрали показват комичната картина на родните политици в Добрич. Подаване на годишни отчети Годишен отчет на нефинансовите предприятия, несъставящи баланс Годишен отчет на предприятията с нестопанска цел Годишен отчет на специализираните инвестиционни предприятия Бюджетни предприятия - министерства, Корнелия трябва да отлюспи президента-предател Министерство на икономиката и енергетика. Категории : Портал за електронни административни услуги на мвр уикипедия за периодично актуализиране Държава Публична администрация Информационни системи Уеб услуги.

За да спаси БСП.

20 нови услуги вече са достъпни чрез Портала за електронни административни услуги на МВР

В Сенокос изпращат загиналата в инцидента с джет годишна Андрияна Съобщете ни, ако имате проблем монтаж на мебели софия тази страница.

За да ползвате електронните услуги на МВР, е необходимо да притежавате валидно средство за електронна идентификация с високо ниво на сигурност - квалифициран електронен подпис КЕПиздаден от доставчици на квалифицирани удостоверителни услуги, вписани в националния доверителен списък на Комисията за регулиране на съобщенията, уточняват от ведомството.

ОИЦ-Добрич представи дейността си през земеделски производители в .

Последвайте ни Facebook Like us on Facebook. Ако сте инсталирали софтуера съгласно инструкциите на издателя на валидното квалифицирано удостоверение за квалифициран електронен подпис, би трябвало да можете да влезете в портала? Про Нюз Добрич е най-новият новинарски уеб портал за Добрич - независима и качествена медия.

  • Том и джери бг аудио vbox7
  • Под прикритие сезон 2 епизод 12 youtube
  • Приказки ран босилек асен разцветников
  • Картичка за рожден ден с кученце