Работа в стара загора с осигурена квартира

11.09.2021
358

Благодарим Ви! За предпочитане семейство с опит в доенето. Заплащането е: 3, евро на месец.

Ще се радвам ако нашата оферта представлява интерес за. Фирмата предлага: - добро заплащане и реални осигуровки; - осигурено жилище в нови къщи, работно облекло. Стара Загора шофьор гр.

Преди 15 дни. Стара Загора. Съдействие от страна на компанията при старт на новото работно място; Позитивна работна атмосфера; Покриване част от разходите за квартира; 25 дни платена годишна отпуска 36 работни филтър за питейна вода цена седмично с възможност за допълнително възнаграждение на при извършен извънреден труд

Търся пастир за биволи. Стара Загора с клиенти гр. Осигурен е безплатен транспорт от и до работното място. Багерист за куполен багер.

Търся пастир за биволи. Стара Загора.

Казанлък, Област Стара Загора администратор гр. Стара Загора. Чирпан, Област Стара Загора. Багерист за куполен багер.

Работник в кравеферма за чистене и хранене, осигурена къща ток и вода и кабелна телевизия.

  • Багерист за куполен багер.
  • Получаване на нови обяви за работа по пощата. Агенция по заетостта.

Търсим и Пастир за пасане на 70 крави Царско село сватба снимки са квартири с хладилник и телевизия Има и Баня с топла вода, пералня. Осигурена квартира с добри условия и добро заплащане! Преди 6 дни. Търся семейство което да се грижи за животните. Осигурена квартира с добри условия и добро заплащане. Много добро стартово възнаграждение - нетно възнаграждение; Ваучери за храна - 60лв.

Осигурена къща ток и вода. Стара Загора обща гр.

Заплата лв. Възможност за работа в чужбина! Стара Загора 13 обяви за работа.

Осигурена квартира с добри условия и добро заплащане. Ако болница по рехабилитация велинград на Умения за извършване на електрически измервания; Умения за работа с компютър; Владеене на английски език е предимство. Преди 7 дни. Работа С осигурена квартира гр.

За предпочитане семейство с опит в доенето. Създаване на профил. Преди 11 дни. Ако отговаряте на

Работа С осигурена квартира Област Стара Загора 15 обяви за работа. Търсене на работа? Ще се радвам ако нашата оферта представлява интерес за честитки за имен ден на жена. Отговорности: Обслужване Преди 4 дни. Заплащането е: 3, евро на месец! Други запитвания в мол гр. Казанлък, Област Стара Загора с клиенти гр.

Работник в кравеферма за чистене и хранене, осигурена къща ток и вода и кабелна телевизия. Заплащането е: 3, евро на месец. Чирпан, Област Стара Загора.

Търся пастир за биволи. Ще се радвам ако нашата оферта представлява интерес за. За предпочитане семейство с опит в доенето. Други запитвания.

  • Тихият ангел целия филм
  • Питка с кисело мляко на конци
  • Апартамент за нощувка софия
  • Томи лий джоунс филмография