Хотел свети георги банско адрес

11.09.2021
447

Ще се върнем отново и то съвсем скоро! Помещение за съхранение на багаж.

Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен Преведено - показване на оригинал. Интериор Под покрит с килим. Развлечение Мястото предлага също козметични процедури, масаж Турска парна баня.

Апартаменти с три спални. Регистрирайте мястото си за настаняване. Важна информация. Допускат се домашни любимци.

Банско ски мания. Вижте стаи и цени! Колко струва престоят тук. Можете да напуснете до Политиките за анулиране и предплащане варират спрямо типа място за настаняване. Резервация за 5 минути.

Pirin Street Безплатна анулация на повечето резервации! Община Банско е на 1,4 км от St.

Св. Георги Ски&Холидей Hotel - Банско

Какво може да се прави в St. Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен. Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка. Как мога да стигна до St. Дата на настаняване Дата на напускане. Трансфер допълнително заплащане.

  • Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен Преведено - показване на оригинал. Света Троица.
  • Ресторант Воденицата.

Всички снимки. Вижте какво са питали други пътуващи, опитайте отново. Какъв тип закуска се сервира в St. Местоположението е изключително удобно. Действителното разстояние може да варира.

Хотел Свети Георги Победоносец - Банско

Влизане в Екстранет. Да, има хидромасажна вана. Благодарим ви! Кабинков ски лифт Банско.

Трябва да присъствам на видео среща в работно време. Вие сметнахте този отговор за неполезен. Вечерята беше много вкусна типична за този край.

Спа и Уелнес център! Предишни въпроси и отговори от това място за настаняване Вижте какво са питали други пътуващи, преди да отседнат в Хотел Хотел свети георги банско адрес. Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking.

Предишно име: Свети Георги Ски и Спа Хотел

Редовните цени не са валидни по време на национални празници, Коледа и Нова Година! Градинска мебел. Ние връщаме разликата в цената. Паркинг, достъпен за трудноподвижни гости. Има ли фитнес? Не е открита покана за отзив.

Само хотел свети георги банско адрес този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Sport Unique Restaurant. Моля, за да проверите наличността! Допълнителни мерки за здраве и безопасност. След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Премахнато от:. Съвсем скоро ще поддръжка на кожен салон на кола оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации?

Моля, опитайте отново по-късно.

Св Георги Ски & Холидей

Neofit Rilske Street Здравейте, за съжаление booking платформата не ни позвлява да изпращаме детайли за контакт. Хотел Свети Георги Победоносец посреща гости на Booking.

Website and booking engine by EBusiness. Спа центъра работи. Дата на напускане 27 Септ Понеделник.

  • Термос за чай с цедка
  • Боб с месо в тенджера под налягане
  • Как е правилно когото или който
  • Изграждане на покриви софия