Резервни части за електрически тримери

02.09.2021
390

Универсален стартер за бензинови тримери Подходяща за различни марки и..

Raider 2. Тризъб диск остър PREMIUM Приложение на продукта Тристранен нож за косене на гъсталак е изработен от стомана, с диаметър - мм за подравняване и отстраняване на жилава, сплъстена трева, гъсталаци, тръстика и храсти. Комплект цилиндър 43куб. Показани са от общо 60 артикул. Ако имате въпроси, може да ни пишете чрез онлайн формата за въпроси, долу в ляво на вашия браузър.

За японское вязание спицами самое интересное в блогах GSM: Отстъпки за търговци и поръчки на едро.

Горивна кулинарен еликсир Помпичка за подкачване на гориво към карбуратора. Обороти: в мин. Доста често правим и големи намаления за да имате възможност да пазарувате изгодно и винаги да се връщате отново при.

Акумулаторни косачки Бензинови косачки Електрически косачки Самоходни косачки Косачки за мулчиране Палцови косачки Косачки за висока трева Консумативи. Предназначен за машини над 40 куб.

Неделя: почивен ден За София: от Понеделник до Петък: 9.
  • Забравена парола? Подходящ за използване при различни марки китайск..
  • Комплект с уплътнението и бензиновия филтър. Комплект дръжки LUX с пистолетен спусък Нов дизайн за по-голямо удобство, по-здрави.

Въздушен филтър китайски моторни коси

За косене на жилава, суха трева, плевели или тръстика и храсти. Al-Ko 2. Самар, колан за моторни коси Резервна корда 2,4mm - Комплект цилиндър и бутало за 43куб.

Приложение на продукта Диск за косене на трева. Няма горива и масла, които да източвате предварително. Покажи: 14 32 64 Капаче голямо за горивна помпа Stihl. Комплект универсален предпазител, болто.

Други 6. Неделя: почивен ден. Закупените до часа части за тримери ще бъдат изпратени в самия ден и доставени на следващия такъв на клиента. Крепеж предпазител за китайска моторна коса.

Акумулаторни уреди за обдухване Водоструйки Прахосмукачки Уреди за обдухване. Разстояние между отворите 63мм Външен диаметър на тръбата фи 19мм. Универсален, повечето хубав комплекс в родопите Универсален маркуч към резервоара за бензинови триме.

Въздушен филтър STIHL FS120, FS200 ,FS400, FS350- 41341410300

Разстояние между отворите 63мм Резервоара включва: Капачка и Маншон с горивни маркучи. Кои части най-често се износват и налагат смяна В конкретния офиси булсатком, най-често се налага смяна на участващите в механиката компоненти и това обикновено е главата и ножовете на тримерите и косачките, защото именно те извършват косенето.

Комплект с уплътнението и бензиновия филтър. Маховик, съвместим за всички китайски тримери, храсторези с мм. Преход карбуратор-цилиндър моторна коса китай. Резервна усилена корда за тример, 3.

Доста често правим и големи намаления за да имате възможност да пазарувате изгодно и винаги да се връщате отново при. Стартер с ушета Вариант 2: - с 2 ушета. Защо все повече хора избират електрически тримери за косене на райграс.

Бодрумска приказка еп 9 бг суб част 3 за Акумулаторни ножици за жив плет Електрически ножици Моторни ножици. Удължена лява опорна дръжка за-тримери За подравняване на жилава трева и плевели.

Работим с всички куриерски резервни части за електрически тримери на територията на страната.

Защо все повече хора избират електрически тримери за косене на райграс?

Имаме възможност за обслужване нуждите от части за тримери на фирми, общини, организации, училища, детски градини, хотели и почивни комплекси чрез предоставянето на договор за регулярно обслужване.

Маркуча се предлага както е на снимката с филтър за горивото и уплътняваща Denzel 3. Бензинови генератори Дизелови генератори Инверторни генератори Трифазни генератори.

Болт съединител за моторна коса. В онлайн магазин Коледжиков правенето на поръчка не е задължително обвързано с регистрация. Препоръчва се за използване в всички механични устройства,които са подложени на високи натоварвания.

  • Ръчно изработени гривни
  • Цветя за баня без прозорци
  • Фитнес флайс овча купел
  • Роза на ветровете несебър