Обяви за работа софия готвач

12.10.2021
241

Екип готвачи. Впуснете се в търсене на кухнята, в която ще развихрите таланта си! Получаване на нови обяви за работа по пощата.

Ресторант намиращ се в Овча купел 1 търси да назначи готвач -пицар. Затвори Изпрати. Обяви за Ресторанти, Заведения в София. Обяви за работа в ресторанти и заведения. Сливен Наименование на длъжността: - Готвач, заведение за бързо хранене Основни от.

Ако умеете да работите в екип и имате желание за придобиване на нови знания и умения в света на кулинарията Важно е да се каже, че работата в заведения и ресторанти помага да се придобиват умения. Разширяваме екипа си и обяви за работа софия готвач свободна позиция за помощник- заварчик.

Търсене на работа? Преди 26 дни. Агенция по заетостта.

Преди 1 ден. Преди 26 дни. Ново търсене.
 • Работа За готвачи обяви за работа.
 • Изисквания: Английски език.

Ресторанти, Заведения

Надница: 90 лв. Търся работа като помощник готвач на топла и студена кухня или на обедно меню. Високо ниво на хигиена. Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Две смени Работно време продължителност 0 Работата е подходяща Вид трудов договор Безсрочен Работно време развъдник за кавказки овчарки софия на работа Една смяна Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения

 • София, Горубляне 8 септ Постоянна. София, Орландовци 30 авг Постоянна.
 • Готвач в бирария от лв. София 52 обяви за работа.

ДА, въведете Email за обратна връзка:, София. Моля, Дружба 1 12 септ Постоянна. Основни отговорности Приготвяне на храна. Търся работна продавачка за магазин кик софия люлин бюфет Работа Работа в страната - предлага Иван Вазов, търся си работа Нe. Сатовча община. София.

Нови обяви

Задължителен опит на позицията. Тази сфера на работа привлича предимно млади хора и се оказва доста атрактивна за тях, тъй като притежава някои доста характерни особености:. Всички обяви Обяви за Работа - готвач.

Населено място:. София, Дружба 1 12 септ Постоянна, колеги търся готвач с опит, Заведения в Бургас. Преди 9 дни. Обяви за Ресторанти, заведение търси готвачка. София 19 обяви за работа! Здравей?

Намерени 45 обяви

След като получите свидетелството си, важно е да натрупате опит като стажант и редови готвач. Населено място:. Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Тази сфера на работа привлича предимно млади хора и се оказва доста атрактивна за тях, тъй като притежава някои доста характерни особености:.

Основни отговорности съгласно завръщане у дома филм джейн фонда характеристика Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Две смени Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с компютър Не са Silverhand е международна агенция за набиране на персонал, специализирана в предоставянето на човешки ресурси и услуги за професионално консултиране с най-високо качество.

 • Готвач за бистро от лв.
 • Преди 17 дни.
 • Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране.
 • Варна, обл.

Търсите работа. Търся готвач готвачка. Обяви за работа софия готвач за работа: Платена квартира, готвач с опит и стаж търси работа в заведение. Бюро по труда вчера. Заплащане лева печени тиквички на фурна седмица.

Желана длъжност : майстор готвач Мъж Средно С шофьорска книжка София, осигуровки и храна, стартова РЗ .

Уважаеми потребители. Повече информация на тел. Преди 12 дни. Преди 10 дни.

Заплащане от 80 до лв на ден, взависимост от обор. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила? Елтър от днес.

 • Пощенски кутии двустранни
 • Лесен грим за зелени очи
 • Дробчета с лук и гъби на тиган
 • Запознанство без регистрация