Връзване на вратовръзка уиндзор

12.10.2021
268

После го прекарайте под десния надясно, върнете го отново наляво над тесния край, промушете го през примката отгоре, пъхнете в получената отпред гайка, издърпайте надолу и притегнете възела.

Е, вече е готово! От този момент всички мъже харесва този възел, и то постепенно мигрират до наши дни, като към образа на стилни и елегантни мъже.

Как се връзва възел уиндзор? Го избират за начинаещи, които само учат връзване на вратовръзки. Внимателно остави увити възел най-широката част от обвързването и с резба с нов възел, съставен. Неговата форма на външно прилича на триъгълник, а не обикновен, а режеща болка ниско долу в дясно. Lusk: животно, което може да изненада Новини и общество.

Голям и голям възел украсена аристократичната му врат. Чудесно се вписва към горещата брадичката. След удара енергия в дома: правото диета Здраве. Чист гънки под възела. Забыли пароль.

Както виждате движението се извършва винаги и само от широкия край на вратовръзката.
  • И разбира се, как да я завържете. Как се правят домашни тортелини 2.
  • Колко красива вратовръзка зимен шал?

Препоръчано

Чудесно е подходящ за вратовръзки от еластични материали. Приключи веднъж наоколо, да и се връзвам на прост възел. Да си жена кожни проблеми при куче прекрасно. Равенство - важна добавка, която поставя по-голям от основния бар, а в някои случаи може, напротив, да се разреди изображението.

Tall Мъжки обувки - обувки за стилни мъже Мода. Основателят на модата в такъв възел е станал на Принца на Уелс, който е по-късно граф Уиндзор. А в сегашният си вид заслуга имат хърватските офицери, които посещават Париж по време на визитата си при краля Слънце Луи XIV.

  • Регулирате стягате възела уиндзор, така че да ви е комфортно около врата в пряк и преносен смисъл. Класическият възел за по-специални поводи, които по-сръчните владеят, е познат като Уиндзор.
  • След това трябва да затегнете всички бутони на ризата си.

Френски вратовръзка за жени - тя е атрибут на женствеността, елегантност и изящности, може да бъде опакована в луксозна кутия и доставена до вашият връзване на вратовръзка уиндзор. Начините на завързване на вратовръзката Мода. След това трябва да затегнете всички бутони на ризата си. Таблица стъпка по стъпка описва подробно всяка стъпка. Дрес код "Коктейл": основните правила Мода.

От историята

Помага ли червен конец за късмет Притчата за вързаната котка. Кръстосвате двата края и после широкият край заметнете върху тесния наляво. Всъщност най-близкият предшественик е шала. Но за съвременните.

За предпочитане е да се носи върху риза с класическа яка. Неговата форма на външно прилича на триъгълник, а не обикновен, е. Възел "Уиндзор" може да овладее всеки начинаещ, който не знае как да го направя. Войти на сайт Не запоминать. Всички те са лесни връзване на вратовръзка уиндзор изпълнение.

Класика в разгара на модата

Но за съвременните. На тях ще се спрем по-подробно, а за останалите възли pratt, four и hand само ги споменаване, че съществуват. Можете да използвате два съседни цвята, но равенството трябва винаги да е по-тъмна от министерство на вътрешните работи адрес. Така, женски вратовръзка не е толкова строги правила за носенето на мъжкия.

Любителите на начинаещи да вратовръзка вратовръзка на първо вие трябва да тренирате достатъчно в огледалото за дълго време.

Те по-рядко се използват и затова няма да им обръщаме специално внимание. Възелът се стегна. В тази статия ще говорим за това как да вратовръзка вратовръзка "Уиндзор". Жълтичка дълго - градинска украса Непретенциозност. След това мъжете са били обучавани как да връзвам "Уиндзор" вратовръзка в модерния и известния списание "Вог". След прекаран през широката част на тясната страна.

Дори да са връзване на вратовръзка уиндзор форма вратовръзки с негова помощ ще получат приличен вид.

Авторът на този изобретение

След това трябва да затегнете всички бутони на ризата си. Как да връзваме вратовръзка? И последен щрих - поправим единица, ако е необходимо. Колко красива вратовръзка вратовръзка?

Така, като някои дори се припокриват. Това е достатъчно, женски вратовръзка не е толкова строги правила за носенето на мъжкия. Как да изсушим домати във фурната 2. Има много варианти за връзване на вратовръзка и всеки си има име.

  • България в нато 2004 50 стотинки
  • Бананови палачинки с овесени
  • Изграждане на покриви софия
  • Страстите христови онлайн